خواص چوچاق یا زولنگ نحوه مصرف چوچاق



چوچاق یا زولنگ یکی از سبزیجات محلی شمال کشور است که در جنگل ها می روید. این گیاه بی نظیر دارای خواص بسیاری است که با مصرف آن می توانید از فواید بی شمار این سبزی بهره مند شوید. نام دیگر چوچاگ زولانگ است که در زیتون و سبزیجات ماهی شکم پر استفاده می شود. در فارسی به آن شش شاخ می گویند. اما می توانید این گیاه را به صورت خام یا چای مصرف کنید. در استان های گیلان و مازندران از این گیاه برای غذاهای محلی استفاده می شود. با دکتر چک همراه باشید… ترکیبات غنی موجود در سبزی زولانگ یا چوچاق آلفا نینا اسید فولیکلیمونتانان و فنول فلاونوئید ساکارز سرشار از آنتی اکسیدان است. خواص چوچاق در طب سنتی با توجه به اینکه این گیاه در شمال کشور می روید، مردم سایر نقاط ایران به راحتی نمی توانند به این گیاه دسترسی داشته باشند مگر اینکه آن را به صورت آنلاین از فروشگاه های اینترنتی خریداری کنید. اگر علاقه مند به استفاده از داروهای گیاهی هستید، پس می توانید این گیاه بی نظیر را به هر نحوی تهیه کنید. افراد مبتلا به کم خونی می توانند از خواص این گیاه بهره مند شوند. گاهی اوقات دچار اسپاسم عضلانی می شویم که دقیقاً نمی دانیم از کجا آمده است. برای درمان چنین اسپاسم های عضلانی می توانید از این گیاه به صورت خام استفاده کنید. یکی دیگر از خواص چوچک خاصیت ادرار آور بودن آن است. خواص شگفت انگیز گیاه چوچک و ریشه آن از جمله خواص شگفت انگیز گیاه چوچک ذکر شده است، اما ریشه آن فواید بی نظیری دارد که می توان به رفع عفونت دندان، انواع عفونت های ادراری، قاعدگی نامنظم، درمان سنگ کلیه و سنگ مثانه اشاره کرد. و برخی بیماری ها و عوارض کبدی. بهترین روش استفاده از چوچاق استفاده طبیعی از این گیاه در سبد سبزیجات است. می توانید آن را به طور طبیعی همراه با غذا بخورید. نوع دیگر استفاده از آن در برخی غذاهاست. مانند زیتون پرورده، ماهی شکم پر، کوکو سبزی و مقداری خورش تهیه شده با سبزی. اما ساده ترین راه برای مصرف این گیاه به صورت چای است. می توانید یک مشت گیاه چوچاخ خشک را به مدت 15 دقیقه دم کرده و سپس میل کنید. اگر می خواهید آن را خوشمزه کنید، می توانید آن را با آب نبات یا عسل میل کنید. توجه) بهتر است خانم های باردار در دوران بارداری از این گیاه استفاده نکنند مگر اینکه پزشکتان تجویز کرده باشد.



خانومی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید